چهار شنبه , آگوست 15 2018
خانه / وبگردی / مضرات استفاده از از لواشک های غیربهداشتی و خانگی
لواشک خانگی
لواشک خانگی

مضرات استفاده از از لواشک های غیربهداشتی و خانگی

مضرات استفاده از از لواشک های غیربهداشتی و خانگی

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از لواشک‌های غیربهداشتی‌ و خانگی‌ باعث بروز بیماری‌های غیر‌واگیر مانند فشار خون و قلب و عروق در بین کودکان می‌شود.

برترین اخبار-وبگردی: محمدحسین‌ عزیزی‌ رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: لواشک و آلوچه‌ اگر به صورت صنعتی‌ و کارخانه‌ای تولید شده باشد‌ دارای یک پروانه‌ و مجوز از سازمان غذا و دارو و ارگان‌های مربوطه‌ بوده‌ و تحت نظارت و کنترل‌ قرار دارد‌ و از نظر سطح کیفی‌ این محصولات‌ دارای یک استانداردهای بهداشتی‌ است.

وی بیان کرد: لواشک و آلوچه‌هایی که به صورت خانگی‌ و غیرکارخانه‌ای درست می‌شود ممکن است غیربهداشتی‌ بوده، همچنین رنگ و اسانس‌های غیرمجاز‌ استفاده کنند و همین مسئله باعث بروز‌ بیماری‌های غیرواگیر‌ مختلفی‌ می‌شود.

عزیزی عنوان کرد: لواشک‌های خانگی‌ و غیرکارخانه‌ای ممکن است در محیط‌هایی کاملاً غیربهداشتی‌ تولید شود و افزودنی‌های غیرمجاز‌ برای تولید آن مصرف کنند و همین مسئله سلامت مردم و بخصوص کودکان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی تأکید کرد: در آلوچه به دلیل داشتن آب ممکن است در هنگام مصرف آب مورد استفاده بهداشتی‌ نباشد و همین مسئله سبب شده تا میکروب مواد از این طریق منتقل شود و باعث ایجاد مشکلاتی در بین فرزندان شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: در برخی از موارد برای تهیه لواشک‌ از نمک زیادی در آن استفاده می‌کنند که این عامل باعث بروز افزایش فشار خون در دراز مدت‌ و بیماری‌های قلبی و عروقی‌ می‌شود.

وی گفت: لواشک و آلوچه غیربهداشتی‌ باعث بروز‌ بیماری‌هایی مانند اسهال‌، اسهال خونی، میکروبی‌ و مشکلات روده‌ای می‌شود و این مسئله سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/*

مراقب تغذیه کودکان باشیم,خطر مصرف لواشک های غیربهداشتی و دست ساز در کمین کودکان

درباره ی admin

همچنین ببینید

پردرآمدترین مشاغل در ایران کدامند؟

پردرآمدترین مشاغل در ایران کدامند؟ ما قرار است در این گزارش شما را با شغل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *